Четвер, 18 листопада 2021 17:23

Готуємося до захисту науково-дослідницьких робіт

Оцініть матеріал!
(4 голосів)

Науково-дослідна діяльність – одна із головних складових ліцейського життя, яка вимагає часу, зосередженості та відповідальності. Учні вчаться досліджувати, аналізувати та збирати необхідну інформацію. Проте не менш важливим є правильне оформлення самої науково-дослідної роботи.

Саме такій темі був присвячений майстер-клас учителя біології, кандидата біологічних наук Гавій В.М., який відбувся в ліцеї сьогодні, 18 листопада. Педагог детально розповіла про кожен структурний елемент роботи та технічні вимоги до оформлення розділів. Особливу увагу вчитель приділила правилам оформлення постера.

Постер – одна із форм оприлюднення результатів наукового дослідження у вигляді плакату. Досить часто учні приділяють недостатньо уваги цьому виду роботи, але варто пам’ятати, що постерний захист проєкту чи не найважливіший етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Ліцеїсти завжди серйозно готуються до участі, тому із цікавістю слухали Валентину Миколаївну та конспектували основні вимоги.

Чекатимемо перемог від наших юних науковців!

 О.В. Лепьошкіна

Прочитано 345 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent