П'ятниця, 29 жовтня 2021 17:53

Солодкий смак канікул

Оцініть матеріал!
(8 голосів)

Нещодавно, напередодні канікул, ліцеїсти ініціювали благодійну акцію (це вже другу у цьому навчальному році). Вона мала на меті підтримати дітей, які тимчасово не мають батьківського піклування. Організатори вирішили зібрати смаколики, адже жодна дитина не відмовиться скуштувати щось солоденьке. Учні кожного класу ліцею долучилися до цієї акції: придбали різноманітне печиво та цукерки. Зібравши немалу кількість солодощів, представники ліцейського самоврядування відвідали Ніжинський центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Метою візиту було бажання допомогти та підтримати діток, які через певні життєві обставини знаходяться у цьому закладі. Щоправда, в умовах карантинних обмежень поспілкуватись безпосередньо з дітьми у ліцеїстів нагоди не було. Подарунки вручили керівнику закладу Слюсаренко Маріеті Ігорівні, яка від імені вихованців щиро подякувала ліцеїстам та їх батькам за небайдужість і щедрість.

«Разом зі смаколиками ми хотіли подарувати діткам чудовий настрій. Сподіваємось, що нам це вдалося. Наша акція – своєрідний заклик до того, що потрібно допомагати іншим, адже добро завжди повертається!» – підсумовують учасники візиту.

                                                                                              Президент ліцею Свирид Валерія

Вдячні батькам та учням за участь в акції, яка додала солодкого смаку канікулам діткам центру. Окрема подяка Боровику Артуру, Свирид Валерії, Немченко Аліні, Костюченко Анастасії та Серпаловій Руслані за допомогу в проведенні акції.                  

          ЗДНВР Семенова М.В.

Прочитано 530 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent