Неділя, 17 жовтня 2021 19:39

Нас зачекались у Межигір'ї

Оцініть матеріал!
(7 голосів)

Незважаючи на жодні перепони, учні (та їхні батьки) І курсу природничого класу здійснили довгоочікувану подорож до Національного парку «Межигір'я». Ще дорогою ми поринули в казкову осінь, насичену багряними, жовтими, зеленими фарбами крон зачарованих дерев. Рано-вранці особливо дивовижно в лісі! Легкий туман огорнув сонну землю, ласкаві сонячні промені пробуджують її, рясна роса напуває стомлені трави, свіже чисте повітря наповнює легені – й хочеться дихати, дихати, аби надихатися до наступної осені. Неймовірні відчуття!!!

Ми рано приїхали до туристичного комплексу заповідної природи, де нас гостинно зустрічав екскурсовод Валерій Іванович. Він повідомив чимало відомих та незвіданих фактів сучасної історії України. Молодь повинна мати уявлення про збереження незалежності своєї країни, адже нам є чим пишатися, є що примножувати та є заради кого оберігати. Чудові ландшафти, неординарні декори, нестандартні рішення побудови локацій дають змогу відчути всю велич та спроможність окремих людей створювати розкіш навколо себе. Для нас усе це стало гарним приводом зробити багато яскравих світлин, аби поповнити фотогалерею класу.

Особливою родзинкою було відвідування кінологічного центру. Майже кожен пухнастий вихованець має складну долю, але кожен песик знає своє призначення й сумлінно несе службу поруч із військовими, або бере участь у пошуково-рятувальних операціях, або допомагає людині, яка потребує послуг поводиря, або є незамінним помічником під час реабілітації людей будь-якого віку. Вражає слухняність чотирилапих! Вони бездоганно виконують вказівки інструкторів, деякі грають на публіку, аби привернути увагу. Недарма ж кажуть, що собака – людині товариш. Коли за нами зачинилися двері собачого житла, ми відчули тепло, спокій та затишок на душі. Нікому не хотілося йти далі від вольєрів, кожен намагався роздивитися ще й ще представників різних порід, а й можливо, знайти ще щось людяне в цій благородній тварині.

Стомлені, але задоволені, співаючи українських пісень та щебечучи один з одним, їдемо додому. До себе додому, де все так знайоме, де наші батьки. Осінні канікули щойно почалися, а ми вже встигли посмакувати новими пригодами та позитивними емоціями!

Класний керівник Юлія Осталецька

Прочитано 356 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent