Версія для друку
Субота, 09 жовтня 2021 19:29

Подорож у дружньому колі

Оцініть матеріал!
(7 голосів)

Коли поряд друзі, час спливає непомітно, завжди залишаючи «приємний присмак».

Саме такою була подорож істориків (І та ІІ курсу) та лінгвістів (ІІ курсу), які 9 жовтня у піднесеному настрої о 5:00 ранку вирушили в дорогу за незабутніми враженнями.

Першим групу ліцеїстів зустрів Національний парк «Межигір’я», де учні змогли побачити неймовірну красу, неосяжність, багатство колишньої президентської резиденції. Крім того, почули багато цікавих фактів з історії та діяльності парку протягом останніх років.

Окрилені приємними враженнями, ми вирушили за натхненням до кіностудії «Вікторія», яку ще називають Українським Діснейлендом, оскільки вона є його архітектурною моделлю. Під час нашого візиту на кіностудії відбувалися зйомки, на які поспішали актори. Тож ліцеїстам пощастило не тільки почути про те, які фільми та серіали тут знімали, але ще й на власні очі побачити справжніх зірок.

Останнім нас зустрічало мальовниче Співоче поле, де неймовірні інсталяції з хризантем, присвячені темі кохання, вражали, чарували, захоплювали.

Час, дійсно, сплив дуже швидко. Стомлені, але усміхнені, задоволені, натхненні ліцеїсти разом з класними керівниками та педагогом-організатором провели незабутній вихідний.

М.С. Бурльова, класний керівник ІІ курсу історичного класу

Прочитано 385 разів

Галерея зображень