Понеділок, 04 жовтня 2021 19:16

Добре слово й кішці приємне

Оцініть матеріал!
(4 голосів)

Співчуття до тварин так тісно пов'язане

з добротою характеру,

що можна з упевненістю стверджувати,

що не може бути добрим той,

хто жорстокий з тваринами.

Артур Шопенгауер

Ще в 1925 році німецький письменник та зоозахисник Генріх Ціммерманн запропонував відзначати 4 жовтня День тварин. Нині 66 країн світу приєдналися до святкування Всесвітнього дня домашніх улюбленців. Основна ідея заходів, які відбуваються в цей день, полягає в приверненні уваги людства до теми відповідальності та забезпечення гідних умов для тих, кого ми приручили.

4 жовтня психологом ліцею Солдатенко Світланою Володимирівною та класним керівником І курсу лінгвістичного класу Тимченко Наталею Володимирівною було проведено захід, під час якого учні переглянули презентацію із світлинами та найкращими характеристиками тих, хто стали справжніми членами їхніх родин: пташками, собачками та котиками. Кожне зображення супроводжувалося цікавою характеристикою домашнього улюбленця. Завданням учнів було вгадати, про чийого вихованця йде мова. Ліцеїсти із задоволенням визначали господарів пухнастих і гладеньких, галасливих і спокійних – таких різних, але таких дорогих молодших друзів. На завершення учні отримали нагадування не забути привітати свої улюбленців та обов’язково побалувати їх смаколиками.

Сьогоднішній захід – своєрідний вияв любові та ще один життєвий урок доброти по відношенню до тих, хто так потребує нашої любові й так безмежно вміє любити сам!

Світлана Солдатенко, психолог ліцею

Прочитано 962 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent