П'ятниця, 24 вересня 2021 19:29

Моя сторінка на сайті

Оцініть матеріал!
(6 голосів)

Уже традиційним для ліцейської родини став конкурс, який щороку відбувається наприкінці вересня, – «Моя сторінка на сайті». Він є досить символічним, адже кожен клас має якомога краще, змістовніше, креативно та творчо презентувати свій профіль. З неабиякою відповідальністю ліцеїсти ставляться до створення таких проєктів, вкладаючи ідею, енергію, а найголовніше – душу.

Цього року учні І та ІІ курсів мали змогу не тільки продемонструвати створені сторінки своїх класів, а ще й талановито донести зміст до глядачів та вельмишановного журі. У складі Кіндєєва Павла Вікторовича, Філь Ганни Юріївни та Симан Світлани Михайлівни судді оцінювали виступи за наступними критеріями: змістовність, естетичність, грамотність, оригінальність, креативність.

Обрати переможців було нелегко, але за сумою набраних балів відповідно до кожного з критеріїв перемогу здобули учні І курсу математичного класу. ІІ місце між собою розділили ІІ математичний А та І лінгвістичний. ІІІ місце журі віддало другокурсникам математичного Б та лінгвістичного класів.

Номінацію «Відданість традиціям» вкотре отримали ІІ історики, номінацію «Почуття гумору» – ІІ природничий, «Точність та лаконічність у реалізації задуму» – І історичний, «Авторський проєкт» – І природничий.

Усі присутні отримали масу задоволення та позитивних емоцій від побаченого. Ліцеїсти, як завжди, продемонстрували неабиякий талант, відданість профілю, правилам та традиціям своїх класів.

Вітаємо переможців та номінантів та бажаємо приємного перегляду. 

М.С. Бурльова, класний керівник ІІ курсу історичного класу

Прочитано 545 разів
Web Analytics
monarchy-univalent