Четвер, 23 вересня 2021 19:29

Конференція учасників освітнього процесу 2021

Оцініть матеріал!
(4 голосів)

23 вересня в Ніжинському ліцеї Ніжинської міської ради при НДУ ім. М. Гоголя відбулася Конференція учасників освітнього процесу, на якій були присутні батьки, представники ліцейської молоді, директор, заступники з навчально-виховної роботи, а також класні керівники й психолог.

Початок конференції був нетрадиційним. У ході бліц-опитування батьки ліцеїстів-другокурсників висловили свою думку про найвизначніші досягнення ліцею за 2020-2021 навчальний рік.

Офіційну частину конференції розпочала Алєксєєнко Світлана Геннадіївна. У своєму виступі директор розповіла про діяльність закладу в 2020-2021 навчальному році: навчальні та наукові досягнення ліцеїстів, рейтинг ліцею серед шкіл України в 2021 році, роботу з обдарованими учнями, організацію виховної роботи в закладі, матеріально-технічну базу ліцею, відкриття СТЕМ-лабораторії.

Вертелецька Ірина Анатоліївна ознайомила присутніх із діяльністю Піклувальної ради ліцею протягом минулого навчального року, після чого було визначено кількісний та персональний склад Піклувальної ради на 2021 – 2022 навчальний рік.

Завершення конференції відбулося також у нетрадиційному форматі. Присутні батьки та діти були запрошені в новостворену СТЕМ-лабораторію, у ході презентації якої мали змогу побачити сучасне обладнання та почути про перспективи навчання ліцеїстів за умов використання технічних можливостей лабораторії на заняттях, під час проведення дослідів та практичних робіт.

Прочитано 385 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent