П'ятниця, 25 червня 2021 07:26

Хвилююча мить випускного

Оцініть матеріал!
(3 голосів)

Радість, посмішки, сльози, хвилювання…Усе це можна було помітити на обличчях учителів, батьків і, звичайно ж, випускників. 24 червня, у теплий літній вечір, біля гоголівського корпусу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя другокурсники попрощалися з рідним ліцеєм. Красиві, упевнені в собі, з відкритими й щирими серцями ліцеїсти зі словами вдячності звернулися до друзів, батьків і педагогів. На згадку про сьогоднішній вечір першокурсники подарували усім присутнім зворушливий вальс, а батьки випускників запалили позитивом, станцювавши неймовірний флешмоб.

З особливим трепетом і любов’ю другокурсників привітала директор ліцею С. Г. Алєксєєнко, успіху та здійснення мрій випускникам побажали Ю.Ю. Хоменко, секретар Ніжинської міської ради; О.Г. Самойленко, ректор Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та Н.М. Копиця, депутат Ніжинської міської ради. У доросле життя відпустили «своїх» дітей і їх класні керівники.

За високі досягнення в навчанні та наполегливу працю учні отримали золоті та срібні медалі, а також були нагороджені грамотами та статуетками від благодійного фонду «Копиця».

Атмосфера вечора була сповнена сімейного затишку, тепла й щирості. Кожен випускник залишив частинку себе в душах педагогів, а в своєму серці ЛІЦЕЙ!!!

Педагогічний колектив ліцею

Прочитано 583 разів
Web Analytics
monarchy-univalent