• Головна
  • Новини
  • Новини
  • Фінал Тижня психології. Всеукраїнський день психолога, 30-річчя створення психологічної служби України
П'ятниця, 23 квітня 2021 19:40

Фінал Тижня психології. Всеукраїнський день психолога, 30-річчя створення психологічної служби України

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Останній день Тижня психології в ліцеї об’єднав цікаві заходи. З нагоди Всеукраїнського дня психолога та 30-річчя створення психологічної служби України Науково-методичним центром психологічної служби в системі освіти Чернігівської області для практичних психологів було організовано творчу майстерню «Грані майстерності». Після перегляду урочистої частини, психологи мали змогу відвідати майстер-класи. Надзвичайно цікавим виявився захід директора НМЦ ПССОЧО Антоненко Олени Михайлівни «Техніки фототерапії в психологічному консультуванні». Нові знання, неймовірні емоції, неоціненний досвід.

Учні 2 курсу лінгвістичного класу стали учасниками велнес-тренінгу «Гармонія», під час якого вчилися дбати, як про своє фізичне, так і про психологічне здоров’я.

Ліцеїсти 1 курсу математичного А класу поринули у світ психології та за допомогою вікторини визначили Суперпсихолога-математика.

Для представника будь-якої професії найбільше задоволення – можливість ділитися знаннями, спостерігати їх у дії, отримувати зворотній зв'язок. Такий бонус можна отримати на гуртку «Психологія і Я». На сьогоднішньому занятті була використана інформація з вранішнього майстер-класу. Радість і сльози, інсайти, роздуми та неочікувані висновки – це те, що отримали члени гуртка під час роботи.

Тиждень психології в ліцеї закінчився, але рефлексія продовжується. Нові знання, нові ідеї… Але про це вже наступного року: у тому ж місці, в той же час…

Світлана Солдатенко, психолог

Прочитано 255 разів
Web Analytics
monarchy-univalent