Понеділок, 19 квітня 2021 15:31

Тиждень психології оголошується відкритим! 19.04.2021

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

У ліцеї розпочався Тиждень психології, присвячений 30-річчю Психологічної служби системи освіти України. На учнів та педагогів чекають психологічні тренінги, квести, тренажери, коворкінги, вікторини, які спрямовані на підвищення психологічної культури всіх учасників освітнього процесу.

Сьогодні учням 1 курсу лінгвістичного класу було запропоновано психологічний тренажер «Психологія і Я». Ліцеїсти нагадали собі, які існують психічні пізнавальні процеси та потренували їх на практиці. Ознайомилися з психічними станами та їх ознаками. Дослідили свій характер та темперамент.

Педагогічні працівники стали учасниками тренінгу «Секрети успіху». Поринувши у світ психології, учителі прокачали мислення, пам’ять, увагу, потренували емоційний інтелект та попрактикувалися в навичках ефективної соціальної взаємодії. На завершення переглянули відео, із якого кожен зробив висновок про те, що, окрім виконання повсякденних обов’язків, варто прислухатися до бажань свого Я. Саме тоді ми будемо щасливими, гармонійними, а значить – успішними! Далі буде…

Світлана Солдатенко, психолог

Прочитано 229 разів
Web Analytics
monarchy-univalent