П'ятниця, 26 лютого 2021 21:15

У світі точних наук

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Все, що нас оточує, все, що ми бачимо, відчуваємо, знаємо, робимо, так чи інакше пов’язане з математикою, інформатикою, фізикою та іншими природничими науками. Саме завдяки знанням із точних наук людина ступила на Місяць, відправила роботів на Марс, працює з сучасними технологіями на Землі.

Переконатися у важливості точних наук, випробувати свою ерудицію ліцеїсти та дев’ятикласники змогли під час брейн-рингу «У світі точних наук», що відбувся в ліцеї 25 лютого 2021 року.

У грі брали участь дві команди, до складу яких увійшли учні І курсу математичних класів А і Б та учні дев’ятих класів. Всі, хто не потрапив до складу команди, слідкували за грою, активно підтримували та вболівали за своїх друзів і теж долучалися до гри, відповідаючи на питання для аудиторії або в разі неправильної відповіді обох команд.

Вже з перших хвилин гри почалося справжнє змагання. Із кожним раундом першість переходила від однієї команди до іншої. Всі учасники намагалися проявити максимальну кмітливість, уважність, швидкість мислення. Зрештою команда математичного класу А виборола перемогу з різницею в одну правильну відповідь.

Учні дев’ятих класів відчули дух змагання, доброзичливу атмосферу серед ліцеїстів, де панують знання, позитивне ставлення до навчання, прагнення розвивати допитливість, творчу фантазію, вміння працювати в команді. Всі учасники одержали можливість у цікавій, захоплюючій формі зануритися в світ математики, фізики та інформатики.

Н.О.Бугаєць, учитель математики

Прочитано 259 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent